неделя, 10 юли 2011 г.

И неделя, късен следобед

За жегата - няма да се повтарям - навън не е за хора, даже котето не иска да излезе на балкона. Климатикът е на макс, така че всичко е ок.
Алонсо води в Гранд при на Великобритания, като гледам май Хамилтън няма да го хване.
Иво Атанасов (тоя помните ли го, от Кюстендил, дето сега е съветник на Гоце) се отказал да се кандидатира за президент. Ама не защото някой го е поканил, а защото не вярвал на граждански сдружения - демек почти си призна, че групата във ФБ си е чиста проба червен популизъм.

Тоя е прихванал от Любимия вожд и учител (Тато) дето беше полулегален, защото никой не го търсеше, ама той се криеше. 
Хайде, Хамилтън вече е 6-ти...
Простотията не ходи само по земата и по водата ходи. Две лодки успяха да се ударят в язовир Искър. Мислех си, че войната е само по пътищата, тя се пренесе и по вода.
Момче е загинало около Боянския водопад, друго се е удавило около Бобошево. Нямам думи.
Трактора се изказал по БНР. 
Ама не е виновен. Маринкова е виновна, че го вика за събеседник. Да чуем всички, че е политически репресиран.
Няма да правя сложни връзки, ама Маринкова освен от БНР се храни и от Канал 3. А Канал 3, да си кажем честно, си е телевизията на Трактора. Не зная какво прибра Сашо Диков, ама такава възхвала на Дамбовци и на Трактора даже Патрашкова и Дачков не можаха да спретнат.
За малко да попитам шефовете на БНР що не поканят Маргините и Маджо - и тия са политически преследвани. Ама не, само Трактора.
Журналистическата мъка край няма. То и журналисти няма де. Тия даже не са подкупни - по-лошо е. Стотинкаджии. Бог да я прости Васа, ама се изложи за 500 лева като кифладжия. А иначе беше ербап, все едно, почина жената, да не и ровим в костите.
И да не викаме, че Иван и Андрей са я убивали, защото е смешно и тъпо. Двамата само показаха как се продават пишман журналисти за стотинки.
(Пискова не я броя, защото на нея и 2 лева няма кой и да предложи).
В Пловдив хванаха някакви с анфетамини. Ама само половин кило. Ще ги пуснат. Те с 600 килограма ги пуснаха, тия с половин кило според мен са ангелчета.
Още е новина, че адвокатите скочиха на Цветанов. Е как да не му скочат - ако се спазват правилата дали ще вадят толкова лесно кинти - ми няма. 

Жегааааа.
И една обещана песен. Твърде готина. А клипът е уникален.
За всички фенове на Бело дугме.

Няма коментари:

Публикуване на коментар