понеделник, 30 май 2011 г.

Спомени и размисли - 2 част

Ало, крадците от блог.бг - не плагиатствайте, имам си текстовете)))


чатърките

Тук нещата придобиват селскостопански характер от твърде нелицеприятен вид, понеже очаквам да има ред сълзи и ред анатемосвания,че ще описвам тази група. Обаче, ех, това обаче - също като при Достоевски, съспенс отвсякъде, само дето той, човекът, пише "и изведнъж", с цел преобръщане на пространствено временния континиум /абе, това не се ли пишеше с две "у"????/
популярните чатове ги знаете и сами, така че няма да правя излишна реклама, но в стандартния чат се срещат следните подкатегории чатърки:
- секси ник, отворени, пишат много - превежда се - скучаещи дебели счетоводителки, които можете да заведете без страх само в зоопарка като обяснявате на приятели,че това е загубило се хипопотамче и сте решили да го връщате;
- нормален ник - най-често 3 до 5 букви - пише по-рядко, неутрално - държавни чиновнички, често млади симпатични момичета.
- ник, който само виси в чата - почти не пише - момчета, истината е някъде тук /или там/ - секси отегчени съпруги, които вече им е писнало да бъдат чат-сваляни.
Как да се преборим с тази категория - естествено,че трябва да се борим основно с последните две, тъй като първата е ....бъррррр. Та борбата тук започва с вашето чуство за хумор. Без такова и то в писмена форма - забравете, няма как да се случи, ще ви отсвирят като земеделски министър протест на кравари. Да предположим, че го имате и станете занимателни - никога, ама никога не пишете на бърз лаф "прати снимка, ще пием ли кафе". С този номер се занимават обикновено онанистите, а интересуващите ни категории разпознават този типаж като граничарско куче наркотрафикант и има опасност да ви бамнат немедлено.
Доверете се на инстинкта си и задръжте топката - любопитството, както ще стане ясно в една от следващите глави, изяжда главата на котката. А чатърките по природа са любопитни. Ако сте достатъчно постоянни, нахакани и се държите прилично първото лично съобщение ще тръгне от нея. От там следва бърза размяна на мейли и ако от снимката не гледа крокодила Геня - ми на ход сте.
 Не се опитвайте да импровизирате с място за вечеря и с хотел - дамите знаят всичко, знанаят къде да ходят и по-важното - къде да не ходят. Включително ще научите адресите на непознати вам частни, достатъчно скрити хотелчата в София и околностите. 
По отношение на секса - тук можете да постигнете нирвана или пълно разочарование, но най-често нещата са в средната част на таблицата, така че - струва си.адвокатките

В интерес на истината и световната правда - ами никак не си мислех, че ще пиша за тази целева група. Но съдбата обикновено си прави шеги, така че вчерашната вечер ми поднесе поредната изненада и ... - ми оказа се адвокатка! Хем се бях зарекъл да бягам далече от тях, ама си го призна удивително късно, когато бяхме в хотелската стая и устните ми се бяха подули от целуване)))) /неточен цитат на бате Жоро Минчев, ще каже някой, ми така си е./
Като оставим конкретния ми снощен казус нека се съсредоточим върху общото на групата - досадна! Единствената дума, с която може да се опише - досада. В това , естествено ,влагам и ужаса от командарене в леглото, което, ако трябва да сме честни, не винаги те кара да бъдеш щастлив. Нямам нищо против разнообразието в секса, не ме разбирайте погрешно , но винаги съм се стремял нещата да се движат в посока - какво искат двамата. При адвокатките забравете! Само каквото искат те. Най-често сте поставени отдолу, без да ви се дава възможност за много импровизации, а поради повечкото свободно време, което тази целева група има и посещенията й на фитнеса , повярвайте, като ви скочи трудно се преборваш.
 
Друга характерна черта е прекаленото говорене на специализирани юридически теми. Не,че аз не си харесвам професията, но не се опитвам да говоря за нея на дамите, тъй като , предполагам, че не винаги ще им е интересно. Адвокатките такива задръжки нямат.
Не зная нещо, което да действа по-антисексуално от цитиране на наказателни алинеи и членове, прекъсвано от "искам още" и "по-добре е, отколкото с прокурора".
Единственото що-годе добро - еманципирани са и сами си плащат сметките.провинциалистки на тяхна територия

И тука ще има рев, предполагам и даже го знам. И тук ще има грозни нападки, но провдиво е писмото на вашия покорен разказвач и няма как да пренебрегнем тази категория.
По-опитните от вас веднага ще кажат, че би трябвало да разделя категорията поне на 20 подкатегории, защото не е все едно и също Варна и Враца, Пловдив и Пордим, Силистра и Сандански. Прави сте, на пръв поглед сте ужасно прави - специфика има, голяма, обословена най-вече от природните дадености и манталитет.
 
Моят опит показва,че колкото по-патриархално-консервативен е един район, толкова по дашни са дамите и толкова по-занимателно е - прекарвал съм си чудесно във Враца и Монтана и съм срещал големи трудности в Пловдив и Стара Загора. При това съм импровизирал по подходящ начин, съобразявайки се със спецификата.

Кое е характерното за тази борба - ми най-важното, поне според мен - е да сте с костюм. Забравете дънките и блузката, момчета - стегнатия възел действа на дамите от провинцията като валериан на моята котка. За предпочитане е да сте с тъмен такъв, скъпа, подчертавам скъпа вратовръзка /тия от 5 лева от световния център Илиянци не връзват/ , обувките да изглеждат добре и моля ви, чорапите да са черни, че като видя под панталона бели хавлиени чорапи аз искам да повръщам, какво ли остава за дамите.
Не се опитвайте да впечатлите дамата с много скъпи питиета, понеже по различните региони не разпознават добре разликата между 12 годишен "Бушмилс" и обикновен "Джони". Ако сте на водка - моля, пийте чиста, не някакви ябълки и ванилии, защото все пак ще сте сериозни и отговорни.
Не предлагайте местен хотел, защото повечето градчета са си малки семейства и няма как дори и най-навитата дама да влезе в един от трите хотела в града - или братовчедка и ще е на смяна или приятелка от училище или, недай боже, приятелка на свекървата, ако дамата е женена. Така че, ако ще действате - имайте предвид да се огледате за хотели в околността + не повече от 50 грама алкохол, защото катаджийте са зли ))))
Иначе - имал съм безкрайно интересни попадения, които и досега си спомням с умиление и възторг, защото, каквото и да говорим - красиви цветя растат и на най-забутаната полянкапровинциалистките в софия

Така  и така сме подкарали темата, защо да не я завършим, при това подобаващо. Ситуацията често е смешна, понякога комична и много напомня заглавието на стар сръбски филм "С цървули по дивия запад". Не, не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против да общувам с дами, независимо къде са родени, но с тази категория се заредете с търпение и внимателно с местата, които посещавате, защото може да ви се случи дълго след това келнерите да хихикат в шепи, когато ви видят.
Първо и основно - избирайте емблематични култови места, независимо, че са гадни и там не бихте стъпили дори да са ви опрели пистолет в гърба - визирам естествено "Син сити" и "Биад". Няма да ви се размине, ако искате да постигнете пълен успех. Пригответе и повечко пари, тъй като и двете заведения се славят освен с ужасната си музика и с цени, които ме карат с умиление да си спомням за 5 авеню и за "Тексас ембаси" в Лондон /последното е готин култов ресторант, за тези, които не са стигнали още до града на Темза/.
Тук облеклото няма значение, важното е да можете свойски да потупате охраната по рамото, или - още по-добре, както е в моя случай, да притежавате златна вип карта за съответните заведения. Повярвайте, тази карта работи по-добре дори от златната Виза и Златната Американ експрес.
По отношение на другите забавления - ще ви се наложи да обиколите НДК, да минете през култовия пазар Илиенци и през мола, в зависимост от изискаността на дамата.
След това можете дори да спестите някой лев като изпозвате поредицата сравнително добри и значително по-евтини хотели в драгалевци и симеоново.
В леглото - нещата отново допират до личностни характеристики, но обикновено след Син сити можете да си пожелаете каквото поискате и пак обикновено всичките ви желания ще бъдат изпълнени.софиянки

Хайде, момичета, и вашия ред дойде, да не кажат,че съм пристрастен и все ви изпускам. Тук, както правилно бихте отбелязали ,групата не е хомогенна, защото се влияе от доста разнообразни фактори - като започнеш от това къде точно в София си роден , минем през средното и после през висшето /ако има такова / образование : няма как да сравняваме Враждебна с Иван Вазов, нито Надежда с Младост, още по-малко Бояна с Левски Г. Моите предпочитания , обаче, са насочени предимно към възпитанички на Френската, Немската и 2-ра Английска и естествено, че предпочитам Софийски универстет пред Техническия такъв.
По отношение на вечерята - ресторантът да е с покривка и ако може да сервитьорите да са мъже - изглежда по-изискано. После, естествено Синатра, ако успеете да уредите да сте долу, а не горе, веднага трупате правилни рейтинг точки. Пура "Ромео и Жулиета" № 2 е за предпочитане, както и някакви по-странни коктейли през лятото /зимата карайте на класически бърбърн/.
Задължително изпращайте цветя, през повечето време помага. На ъгъла на Раковси и Ст. Караджа забъркват прекрасни екзотични букети и даже правят разнос, така че може да бъдете приятно галатни през цялото време.
За секса - разнообразие и възторг, но има и неприятни изключения.
 
Едно от най-хубавите неща - ще научите телефоните и адресите на достатъчен брой интимно прикрити хотели в центъра, за които не сте и подозирали,че съществуват.

приятелките

Ето една категория, която ми се искаше да прескоча, да се направя, че я няма, че не съществува, ама като пусто съм обещал, че ще съм честен, правдив и правдоподобен...
Та приятелките са нещо приятно, лесно и неизискващо кой знае какви усилия. Завистта при дамите е всепризнато чувство, а да легнеш с гаджето на приятелка даже напоследък се смята не просто за правилно, а за задължение.
Обикновено стигат само леките намеци - намигване, пускане на ръка под масата - особено,ако на масата сте тримата, отвличане за целуване в коридора пред тоалетните...
Приятелките са нещо прекрасно, защото няма да ви досаждат - и на вас и на тях им е ясно, честава въпрос за секс, така че може да спестите от цветя и вечери. Поради обстоятелствата приятелките често са по-благосклонни за експерименти в леглото и обикновено няма да ви отакажат даже неща,които не правят.Не се налага да преспивате в тях, може да си тръгнете по всяко време и никой няма да се разсърди.
Важно правило - никога, ама никога не правете сексуални сравнения на глас, независимо какво има да кажете. Това е проява на лош тон и може да ви се наложи да обяснявате какво сте имали предвид с репликата "хайде малко аз да съм отгоре, че така го правим с нея".
И най-важното - никога не хващайте за сериозно гадже приятелка - изходите са само два - или ще ви ожени за себе си или няма да можете да ходите по жени по време на връзката. Тъй като и двете неща са ужасни - не го правете.между 35 и 40

Странна категория честна дума - от една страна знаят всичко за живота и за секса, а отдруга - са безпомощни като ученичка в 12 клас. Най-общото за тази категория е,че усеща как животът се изплъзва покрай тях и вече не ги заглеждат по улиците. Това прави дамите от тази категория доста опасни, защото се влюбват безвъзвратно и до лудост, а и стават ужасяващо ревниви към по-младите представителки от техния пол.
Ако сте забърсали дама от тази категория избягвайте да я водите наместа, където пъплят много млади момичета. Няма да можете да си вдигнете погледа от пода, защото всяко момиче, което погледнете ще ви води до безумни скандали, а понякога и до добре примерен удар в слабините, което - както знаем - боли и то много.
Освен това ще се наложи достатъчно често да им казвате, че са красиви и да отбелязвате, че изобщо не и личи, че е раждала.Това, последното,есествено е долна лъжа, но няма как - налага се.
Тази категория наистина може да ви даде много в секса , защото е всеотдайна и в общия случай съпругът й не е правил секс с нея от години. Така че - наслаждавайте се на момента и взимайте с пълни шепи.комшийките

Опс, за малко да ги забравим,а между тях - наистина рядко - има незабравими екземпляри.
Комшийката е прекрасно нещо, защото нещата наистина са бързи и се случват на най-неочаквани места, за които не сте си и представяли, че ще правите секс - като се почне от асансьора, мине се през гаражите, а дори и на стълбищната площадка, само че това се прави тихо и късно вечер)))
Удобното на комшийката е , че може да не сте бръснат, да сте по къси панталони и даже по чехли.
Единственото, което е притеснително е, ако комшията има оръжие или пък е ревнив по природа.Затова към тези връзки подхождайте много внимателно и твърде предпазливо.


Няма коментари:

Публикуване на коментар