вторник, 16 август 2011 г.

Праистория на България - част 2

Дето се вика да приведем още доказателства относно това, че българите имаме история поне от 65 000 000 години, за разлика от братята македонци, които са има няма на 2 - 3 000 000, което си е направо възраст на пеленачета.

Да вземем например фараона Рамзес, няма значение кой, че май са повече от един. Отвсякъде си е "земи се равни", което си е чиста метафора на израза " земи се гръмни", което чрез сложна метатеза си отива на Рамзес. Демек е бил военолюбив звяр, което ще рече , че няма начин да не е бил българин, ако се съди по последното нападение над фенове на Черно море.
Според мен и според моите изследвания няма начин Моисей да не е българин, като името му се провежда "моя сее", така е викала жена му (май беше Сара), като са питали: къде е Мойсей?, а тя буквата "Р" не е могла да я произнася.
Одисей, по същата причина си е българин, то е ясно и даже няма какво да се доказва.
За Гилгамеш още споря със себе си дали е "гилай бе, мушмурок" или е "гиди, гиди мишко", ама и от двете става ясно, че е българска работа.
Хеопс си е кръстен на стара чалгарска песен , дето се пее "оп, са", а и викат, че е бил чест посетител на "Син град", дето сега е станало "Син сити", дето е до нас даже.

Моля някой, дето има ФБ, да прави спешно група и да подкрепим тезата, че всеки момент братята македонци ще ни изпреварят. Търсим поне 555 подържници , не зная защо, ама ми харесва.

Няма коментари:

Публикуване на коментар