понеделник, 15 август 2011 г.

Истината за праисторията на България

Тъй като напоследък стана модерно да се пише за праисторията на българите , реших и аз да дам своя безценен принос към така повдигнатата тема.
Първо - разграничавам се от всички монголски, тататарски, ирански, иракски, славянски, тракийски, римски и прочее тези, защото те, както ще стане ясно не отговарят на историческата истина и са плод само и единствено на световната конспирация, която иска да ни подтиска и да ни мачка.
Второ - призовавам всички родолюбиви българи да се присъединят към тезата, да спретнат фейсбук-група (аз ФБ не ползвам, че ми е тъпо, ама все някой ще го направи), като принудим правителството и парломента да забранят със закон всички досега известни тези и да остане само тази, като най-родолюбива.
И така - тезата.

ДИНОЗАВЪРСКАТА ТЕЗА ЗА ПРОИЗХОДА НА БЪЛГАРИТЕ
Когато преди 65 000 000 милиона години метеорит (по други данни комета) уцелва земята и предизвиква масова гибел на динозаврите се случва нещо, което световната конспирация, в лицето на Световното тайно правителство, масони, илюминати и прочее небългаролюбиви паплачи се мъчи да крие до наши дни с голям успех.
Всъщност най-прогресивната част от динозаврите - динозавър Булгарикус (да не се бърка със закваската за кисело мляко) не просто оцелява, а и продължава да се развива, еволюционира и даже да премине от влечуго в млетопитаещо (бозайник). Една друга малка част еволюират към птиците (видно от намерените фосили в Китай, но тъй като това не ни интересува, приемаме, че е фалшификация).
Динозавър Булгарикус оцелява през годините, даже и при разцепването на Пангея като се установяват следните подгрупи: Европейски, Американски, Азиатски и Африкански. Говори се и за подгрупа Арктически , но тъй като там е студено, не ми се вярва много-много да е станало така.
Пръв осъзнава своя български произход Африканския динозавър, установил се в т.нар. Плодороден полумесец. Неговите представители първи се сещат, че вместо да снасят яйца е по-добре да дават на малките да бозаят, като за целта (а и за да не разваля бюста на женските се опитомяват крави и кози). Създава се държава Едем (от тук е и легендата за райската градина), където динозаврите вече имат човешки черти, раждат живи млекопитаещи и доят крави. Някои изследователи викат, че са отглеждали овес и пшеница, но според мен от това са забърквали биричка, защото е световно известно ,че и досега българите си падат по студена бира с пържени картофи, особено през лятото. (виж какво се пие по плажовете на родината).
Още едно доказателство, че става дума за чисто българска работа е, че Едем идва от Е*ем, което си е повик за размножаване и за разнасяне на българската гордост по всичките континенти.
Докато Африканските ни предци пият бира (от пшеницата) и се е**ат (демек размножават), то Азиатските се изхитряват да опитомят кон и даже да го кръстят коня на Пржевалски, демек добиче хем го яздиш, хем преживяваш от него.
В района на Близкия изток (абе тоя до какво е близо), двете групи се срещат, разменят бира за коне и организират държавата Египет. Египет е ясно свързана с българските думи - "егати" и "пет", защото Африканския род загубил пет пъти квалификациите за Световното по футбол, въпреки че е имало само 2 участици (по разбираеми причини).
Обединението се е състояло с променлив успех и от двете групи се пръква трета, която успява успешно (тавтология май) да се съедини с групата от Европа.
Подчертаваме, че иде ред за едни и същи дино..парднон хора, българи, да не се объркате и някой да не изпусне нишката.
Американските българи (бивши динозаври) в тоя момент успяват да се съберат, да се сбият и да направят няколко империи, по-късно известни като маи, инки и прочее. Това, че са българи ясно личи по факта, че са забили Мачу Пикчу на такова малоумно място, че само българин може да се навие да прави такива простотии на тази надморска височина. Относно Мачу Пикчу - няма да ви превеждам етимологията, само ще вметна, че цензурно би звучало "много далече".

.............................................

Моля някой да дописва, че ме домързя.
Давам жокери - цар Кир си е чист българин, щото в ония жеги е кирясал, от малко къпане де, защото не си е плащал редовно парите на Топлофикация и ония са му спирали топлата вода.
Тутанкамон идва от туткав, докато се натутка и са го светнали.

и т.н.

п.с. Глишев, да ме похвалиш да ме пуснеш в наука.бг))))к с

Няма коментари:

Публикуване на коментар